Stratégia és jövőkép

Stratégia

A víz felbecsülhetetlen értékű az élő szervezetek számára – az emberi szervezetnek életkortól függően minimum 65 %-át víz alkotja. Nagyon fontos azonban, hogy milyen minőségű ivóvízzel látjuk el szervezetünket. Sokan az ásványvizekben, vagy a víztisztítókban hisznek, mi azonban azt valljuk, hogy nincs egészségesebb a friss és rendkívül tiszta, természetes környezetből fakadó ivóvíznél. Az AQUA Szolgáltató Kft. Közép-Európa egyik legtisztább és legnagyobb édesvízkészletéből hozza felszínre azt a természetes ivóvizet, amellyel fogyasztóit ellátja. Ez a víz tisztaságának köszönhetően nem igényel semmiféle tisztítási eljárást, fertőtlenítést, így pénzkímélő módon, elegendő mennyiségben és a legmegbízhatóbb minőségben juttathatjuk el a vizet fogyasztóinkhoz. Stratégiánkat tekintve rendkívül fontosnak tartjuk, hogy partnereink fogyasztóbarát, nyitott és innovatív szolgáltatóként ismerjék cégünket. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy innovatív fejlesztéseinkkel a környezetünket a lehető legteljesebb mértékben védjük, hiszen célunk, hogy gyermekeinknek is sértetlenül adhassuk át a birtokunkban lévő rendkívüli értéket – a tiszta ivóvizet.

Jövőkép és küldetés

Célunk, hogy lendületes növekedéssel, hatékony irányítással és üzemvitellel, továbbá felelős társadalmi szerepvállalással a régió meghatározó víziközmű cégévé váljunk. Sikereink zálogát munkatársaink felkészültsége, szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése és ügyfélszolgálatunk fogyasztóbarát hozzáállása jelenti.

Küldetésünknek tekintjük, hogy lakossági és közületi ügyfeleinknek teljes körű és kiemelkedő színvonalú víziközmű szolgáltatásokkal álljunk rendelkezésére. Cégünk értékei és napi gyakorlata megalapozzák az ügyfélbarát és környezettudatos működést, és az általunk kiemelt értékként kezelt vizek kitűnő minőségének és tisztaságának megőrzését. Munkánk sikerét igazolja működési területünk növekedése, országosan is kedvező árszintünk, valamint szolgáltatásaink magas színvonala.

Versenyelőnyünk az a szigetközi vízbázis, amely világviszonylatban is kiemelkedően jó minőségű, és az a magasan képzett és elkötelezett szakembergárda, amely a cég értékeit magáénak tudja, és nap mint nap ezek tudatában áll ügyfeleink rendelkezésére. Felelős szerepvállalással támogatjuk az emberi kapcsolatokat elmélyítő közösségépítést és környezetünk védelmét.